Coinbase Cierpi przestój w wyniku handlu Litecoin i Ethereum

Na znak gorącego rynku handlu w Litecoin i Ethereum, amerykańska giełda Coinbase została zmuszona do tymczasowego wstrzymania handlu dla obu walut dziś rano.

Litecoin i Ethereum zarejestrowały fenomenalne zyski w ciągu ostatnich kilku dni. Na przykład cena Litecoin wzrosła o ponad 90% i wynosiła 341,72 USD w ciągu ostatnich 24 godzin, od dzisiejszego ranka. Tymczasem Ethereum podniósł się o 31% i ustanowił nowy rekord na 623,07 $.

Nadal nie jest jasne, czy handel wznowiono w obu cyfrowych walutach. Według aplikacji problem z transakcjami Litecoin i Ethereum został “zbadany” o 7:39 PST (10:39 EST) i “rozwiązany” o 9:01 PST (12:01 EST). Kolejny incydent wpływający na transakcje Ethereum jest wymieniony jako badany o 11:04 PST (14:04 EST) i rozwiązany o 11:45 PST (14:45 EST). Jednak na tej stronie giełda nadal wymienia status obu kryptowalut jako “Major Outage”.

kryptokoparki


REKLAMA